Share
Keuken Geoffrey

Keuken Geoffrey

Negen maanden geleden stapten deze klanten binnen.
- Greg wij verbouwen onze keuken en badkamer met Lieven Deblauwe en voor de keuken zouden we graag eens vrijblijvend horen/zien en voelen wat jij met met onze ruimte zou doen. Pas op, 't is niet simpel hoor. Nu we hebben gehoord dat jij "skoon en goe" werk levert maar wij gaan liever voor een landelijke, warme en gezellige stijl zoals de rest van onze woning. Is dat een probleem ? Want wij zien vooral je Italiaanse keuken passeren op Facebook.
- Nee, natuurlijk niet maar wat is landelijk en warm voor jullie ? Rare vraag hey, maar iedereen vult dat anders in....
De ene stoot de ander aan .... en even later heb ik zonder overdrijven een halve meter boeken en tijdschriften ( met post-its) met landelijk sfeervol wonen.
- Geweldig ! Ik kom de sfeer opsnuiven..... Och , nog een "vraagske" .... kijk je meteen ook voor onze badkamer ?

Als je landelijk gaat, zijn er een aantal elementen een must. Een daarvan is de magnifieke Engelse stoof van Falcon Belgium van 110cm, 2 ovens ,aparte grillruimte en 6 gasbranders en een grote eiken dampkap .
Ook als is de ruimte klein , go big !!!!! 
Een porceleinen opbouwspoelbak van Villeroy & Boch, stoere retro kraan van KVRD, een retro koelkast van Smeg Belgium in pastelblauw. Het werkblad is onze Belgisch blauwe hardsteen van bij Bemarmi waarbij de randjes geciseleerd werden "à l'ancienne". De keuken werd gemaakt in eikenhout gelakt met hedendaags beslag van BLUM. De retro tegels zijn het werk van Lieven Deblauwe, verlichting van Ruben De Stoop aka RDS.
Tellerkasten werkten we weg en vervelende hoekjes werden rechtgetrokken zodat de ruimte groter lijkt, en daarbij hebben we dan weer nisjes gemaakt