Share
Keuken N_Elle by Cesar

Inspiratie - Keuken N_Elle

Keuken N_Elle made by Cesar

Monolitische N_Elle keuken van Cesar Kitchens.
Strak, eigentijds en elegant, dat zijn de sleutelwoorden die het N_Elle keukenprogramma van Cesar definiëren. N_Elle is een herziening van het Cesar-monolietproject, ontworpen om te voldoen aan de groeiende behoefte aan unieke keukencomposities… een programma dat mee wil zijn met de laatste trends en waarin desgewenst rijke contrasten mogelijk zijn.
Typerend zijn de deuren van 2.2 cm dik en boorden met een hoek van 45° die het helder design van deze keukenlijn accentueren.
Verder noteren we een nieuwe en slankere uitsparing voor de in het paneel geïntegreerde greep, dit ter aanvulling van het puch-to-open en dus volledig greeploos openingssysteem.
Het programma werd bovendien uitgebreid met nieuwe wand- en hoge kolomkasten.
Dit alles maakt het mogelijk om een interessante ‘mix & match’ te maken, ook met de andere Cesar keukenlijnen, voor een nog flexibelere keukenplanning.
De reeds uitgebreide mogelijkheden tot personalisering (met onder meer keuze tussen hout, laminaten, hoogglanslak; keramiek en marmer) werden verder uitgebreid door de toevoeging van nieuwe materialen in de vorm van de nieuwste Silestone composiet werkbladen.

N_Elle werd tot slot ontworpen met zowel de keuken- als leefruimte in het achterhoofd, wat de continuïteit tussen deze ruimten ten goede komt.